A test izomzatának edzése

A test izomzatának edzése

8 000 Ft

Elsősorban a test-építés sportágban valamilyen szintű gyakorlatot szerzett sportolók tudásának bővítését szolgáló ismeretanyag. A szakkifejezéseket követően az izomműködés alapjait, izomrost típusait, az izomműködés feltételeit, és az erőkifejtés okozta alkalmazkodási folyamatokat ismerheti meg a könyv tulajdonosa. A könyv az egyes gyakorlatok végrehajtásakor használt izmok munkavégzésén keresztül annak fejlődését, formájának alakítását segíti a különféle gyakorlatok végrehajtásának, eszközei használatának tükrében. A test izomzatára kiterjedően 1000 db fotó, az izomműködés egyszerű mozgásokra bontásával készített anatómiai ábra, és a hozzátartozó táblázatok a megismeréshez és a kivitelezéshez fontos információkat tartalmazza.

Megismerhetitek az apróbb, de nagyon fontos kivitelezési módokat, melyek alkalmazásával szebb érettebb izmot építhettek kívánalmaitoknak megfelelően.

Kitérve a női alakformálás gyakorlatainak részletes ismertetésére, különös tekintettel a comb és a „csípő” izmainak edzésére.

Kategória:

Leírás

Harmadik módosított kiadás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A test izomzatának edzése” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolat: Bogárdi István - Bogger Kft. (2040 Budaörs, Gyár utca 2.)